Samsonite

Airglow Sleeves Laptop Sleeve New 14.1 Inch Black Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 14.1 inch
Materiaal Neopreen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black Blue
Merk product code 78145
Serie Airglow
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Op zoek naar een stijlvolle en beschermende laptop sleeve? Dan is de Airglow Sleeves Laptop Sleeve New 14.1 Inch perfect voor jou. Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is ontworpen om volwassenen tevreden te stellen.

Met afmetingen van 36 cm breed, 6 cm diep en 26 cm hoog, biedt deze sleeve voldoende ruimte voor een 14.1 inch laptop. Het neopreen materiaal zorgt voor een optimale bescherming tegen stoten en krassen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je laptop veilig opgeborgen blijft.

De Airglow Sleeves Laptop Sleeve New 14.1 Inch is afkomstig van het gerenommeerde merk Samsonite en maakt deel uit van de Airglow serie. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. De kleur van de sleeve is Black Blue, wat zorgt voor een trendy uitstraling.

Met een volume van 4 liter biedt deze laptop sleeve voldoende ruimte voor je laptop en eventuele accessoires. Of je nu onderweg bent naar je werk, college of gewoon een dagje uit, deze sleeve is de ideale metgezel voor je laptop.

Wacht niet langer en geef je laptop de bescherming die het verdient met de Airglow Sleeves Laptop Sleeve New 14.1 Inch. Bestel vandaag nog en geniet van stijlvolle en veilige laptopbescherming!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies