Rains

Tablet Portfolio Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 11 inch
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Black
Merk product code 16830
Type sluiting Ritssluiting

De Tablet Portfolio van Rains is een perfecte accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele oplossing voor hun 11 inch laptop. Gemaakt van duurzaam polyester, biedt deze laptop sleeve optimale bescherming voor je apparaat. De zwarte hardware en ritssluiting zorgen voor een strakke en moderne uitstraling.

Rains is een gerenommeerd merk in de modewereld en staat bekend om zijn hoogwaardige producten. De Tablet Portfolio is geen uitzondering. Met een merkproductcode van 16830 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. De zwarte kleurnaam van het merk past perfect bij de moderne uitstraling van de sleeve.

De Tablet Portfolio is niet alleen praktisch, maar ook zeer stijlvol. Het minimalistische ontwerp past perfect bij de hedendaagse mode. De ritssluiting zorgt ervoor dat je laptop veilig opgeborgen blijft en de sleeve gemakkelijk te openen is. Kortom, de Tablet Portfolio van Rains is de ideale keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en stijlvolle laptop sleeve.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies