HVISK

Computer Sleeve 13 Inch Net Twill Purple Match

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Gerecycled polyamide
Merk HVISK
Merk kleurnaam Purple Match
Merk product code H2435
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame bescherming voor je 13 inch laptop? Dan is de Computer Sleeve 13 Inch Net Twill van HVISK de perfecte keuze voor jou. Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze laptop sleeve heeft een afmeting van 34 cm breed, 2 cm diep en 26 cm hoog. Het laptopvak is geschikt voor laptops met een schermformaat van 13 inch. De ritssluiting zorgt ervoor dat je laptop veilig opgeborgen is en gemakkelijk toegankelijk blijft.

Wat deze laptop sleeve extra bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyamide materiaal. HVISK staat bekend om zijn duurzame producten en deze sleeve is daar geen uitzondering op. Bovendien is de kleur hardware zwart, wat zorgt voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

De Computer Sleeve 13 Inch Net Twill is onderdeel van de Purple Match collectie van HVISK. Met de merkproductcode H2435 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat aan al je verwachtingen voldoet. Deze laptop sleeve is niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement.

Wacht niet langer en geef je laptop de bescherming die het verdient. Bestel nu de Computer Sleeve 13 Inch Net Twill van HVISK en geniet van stijlvolle en duurzame bescherming voor je laptop.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies