Herschel Supply Co.

Anchor Sleeve 15-16 Inch Black Grayscale Plaid

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 37.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26.4 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black Grayscale Plaid
Merk product code 11117
Serie Anchor
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en functionele laptop sleeve? Dan is de Anchor Sleeve 15-16 Inch van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Anchor Sleeve 15-16 Inch heeft een breedte van 37.6 cm en een hoogte van 26.4 cm, waardoor hij perfect past bij laptops van 15-16 inch. De sleeve is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een optimale bescherming van je laptop tegen krassen en stoten.

Herschel Supply Co. staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Anchor Sleeve is daar geen uitzondering op. Met zijn zwarte grijstinten ruitpatroon, genaamd Black Grayscale Plaid, geeft deze sleeve een trendy en moderne uitstraling aan je laptop.

De Anchor Sleeve 15-16 Inch is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je laptop veilig opgeborgen blijft. Of je nu onderweg bent naar je werk, college of gewoon een dagje uit, deze sleeve biedt de perfecte combinatie van stijl en bescherming voor je laptop.

Met de Anchor Sleeve 15-16 Inch van Herschel Supply Co. hoef je je geen zorgen meer te maken over beschadigingen aan je laptop. Bestel vandaag nog en geef je laptop de bescherming die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies