Herschel Supply Co.

Anchor Sleeve 15-16 Inch Raven Crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 37.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26.4 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Raven Crosshatch
Merk product code 11117
Type sluiting Ritssluiting

De Anchor Sleeve 15-16 Inch is een must-have accessoire voor volwassenen die hun laptop willen beschermen met stijl. Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is perfect voor laptops met een schermgrootte van 15 inch. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze sleeve is daar geen uitzondering op.

Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze sleeve bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. De zwarte kleur van de hardware geeft een moderne en professionele uitstraling aan de sleeve.

Met een breedte van 37,6 cm en een hoogte van 26,4 cm biedt deze sleeve een perfecte pasvorm voor laptops van 15-16 inch. De ritssluiting zorgt voor een veilige en gemakkelijke toegang tot je laptop, terwijl de sleeve zelf zorgt voor bescherming tegen krassen en stoten.

De Anchor Sleeve 15-16 Inch in de kleur Raven Crosshatch is een trendy en tijdloze keuze. De merkproductcode 11117 garandeert de authenticiteit en kwaliteit van dit product. Met deze sleeve kun je jouw laptop veilig en stijlvol vervoeren, waar je ook naartoe gaat.

Voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse leven met de Anchor Sleeve 15-16 Inch van Herschel Supply Co. Bestel nu en bescherm je laptop op een modieuze en verantwoorde manier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies