Herschel Supply Co.

Anchor Sleeve 13 Inch Black Grayscale Plaid

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black Grayscale Plaid
Merk product code 11118
Serie Anchor
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je 13 inch laptop? Dan is de Anchor Sleeve 13 Inch perfect voor jou! Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is ontworpen door het bekende merk Herschel Supply Co. Het materiaal van de sleeve is gemaakt van duurzaam polyester, waardoor je laptop goed beschermd blijft tegen krassen en stoten.

De Anchor Sleeve 13 Inch heeft een afmeting van 35 cm breed, 25 cm hoog en 3 cm diep. Deze afmetingen zorgen ervoor dat de sleeve perfect past bij de meeste 13 inch laptops. De ritssluiting zorgt ervoor dat je laptop veilig opgeborgen blijft en gemakkelijk toegankelijk is wanneer je hem nodig hebt.

Deze laptop sleeve is geschikt voor volwassenen en heeft een stoere uitstraling dankzij het Black Grayscale Plaid design. De Anchor serie van Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze sleeve is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 11118 weet je zeker dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt.

Wacht niet langer en geef je laptop de bescherming die hij verdient met de Anchor Sleeve 13 Inch. Bestel vandaag nog en geniet van een trendy en functionele toevoeging aan je laptopaccessoires!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies