Herschel Supply Co.

Anchor Sleeve 13 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 27 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black
Merk product code 11118
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je 13 inch laptop? Dan is de Anchor Sleeve 13 Inch perfect voor jou! Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is ontworpen door het bekende merk Herschel Supply Co.

De Anchor Sleeve 13 Inch heeft een breedte van 39 cm en een hoogte van 27 cm, waardoor hij perfect past bij de meeste 13 inch laptops. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, biedt deze sleeve optimale bescherming tegen krassen en stoten. De ritssluiting zorgt ervoor dat je laptop veilig op zijn plaats blijft tijdens het vervoer.

Met zijn tijdloze zwarte kleur en het kenmerkende merklogo van Herschel Supply Co., straalt deze sleeve zowel professionaliteit als stijl uit. Of je nu naar kantoor gaat, naar school of gewoon onderweg bent, met de Anchor Sleeve 13 Inch ben je altijd verzekerd van een trendy en functionele laptopbescherming.

Wacht niet langer en geef je laptop de bescherming die hij verdient met de Anchor Sleeve 13 Inch. Bestel vandaag nog en geniet van een veilige en modieuze manier om je laptop overal mee naartoe te nemen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies