Cabaia

Laptop Case 15 inch Financial District Financial Disctrict

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 25 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Financial Disctrict
Merk product code CAB224UTJH
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en functionele laptop case? Dan is de Laptop Case 15 inch Financial District van Cabaia precies wat je nodig hebt. Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en trendy oplossing voor het beschermen van hun laptop.

Met een breedte van 35 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 25 cm biedt deze laptop case voldoende ruimte voor een 15 inch laptop. Het polyester materiaal zorgt voor duurzaamheid en is bovendien gerecycled, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

De Laptop Case 15 inch Financial District is voorzien van een ritssluiting, waardoor je laptop veilig opgeborgen is. Daarnaast heeft deze laptop sleeve handige opberg opties, zoals een open binnenvak en een buitenvak met ritssluiting. Zo kun je gemakkelijk je accessoires en documenten meenemen.

Wat deze laptop case extra bijzonder maakt, is het merk Cabaia. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. De merk kleurnaam Financial District geeft deze laptop case een unieke en trendy twist.

Daarnaast is Cabaia trots op zijn keurmerken, waaronder Certified B Corporation en EVE VEGAN. Dit betekent dat deze laptop case voldoet aan hoge ethische en duurzaamheidsnormen.

Met de Laptop Case 15 inch Financial District van Cabaia ben je niet alleen verzekerd van een hoogwaardige laptop sleeve, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Bestel nu en bescherm je laptop in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies