BURKELY

Antique Avery Laptopsleeve 13.3 inch Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 34 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 8009106.56
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1.8 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele laptopsleeve? Dan is de Antique Avery Laptopsleeve 13.3 inch van Burkely precies wat je nodig hebt. Deze laptopsleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is perfect geschikt voor volwassenen.

De Antique Avery Laptopsleeve heeft een stoere uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig leer. Het zwarte design met zilverkleurige hardware geeft de laptopsleeve een tijdloze en elegante look. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 34 cm past deze sleeve perfect om je 13.3 inch laptop.

De laptopsleeve is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je laptop veilig opgeborgen blijft. Met een volume van 1.8 liter biedt de sleeve voldoende ruimte voor je laptop en eventuele accessoires. De Antique Avery Laptopsleeve is onderdeel van de Antique Avery serie van Burkely, wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Met de Antique Avery Laptopsleeve combineer je functionaliteit met een stoere en trendy uitstraling. Bescherm je laptop in stijl met deze prachtige laptopsleeve van Burkely.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies