BURKELY

Antique Avery Laptopsleeve 13.3 inch Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 34 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 8009106.56
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1.8 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele laptopsleeve? Dan is de Antique Avery Laptopsleeve 13.3 inch van Burkely precies wat je nodig hebt. Deze laptopsleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stoere uitstraling.

De Antique Avery Laptopsleeve heeft een afmeting van 26 cm breed, 2 cm diep en 34 cm hoog. Met een volume van 1.8 liter biedt deze sleeve voldoende ruimte voor je 13.3 inch laptop. De ritssluiting zorgt ervoor dat je laptop veilig opgeborgen is.

Wat deze laptopsleeve echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig leer. Het materiaal voelt niet alleen luxe aan, maar zorgt ook voor optimale bescherming van je laptop. De zilverkleurige hardware geeft een extra touch aan het stoere design.

De Antique Avery Laptopsleeve is onderdeel van de Antique Avery serie van Burkely. Met de merknaam "Cognac" en productcode "8009106.56" weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Deze laptopsleeve is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit.

Wacht niet langer en geef je laptop de bescherming die het verdient met de Antique Avery Laptopsleeve 13.3 inch. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte mix van stoerheid en professionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies