The Little Green Bag

Laptop Bag Talia 15.6 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Black
Merk product code B046
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

De Laptop Bag Talia 15.6 Inch is een trendy schoudertas voor dames van het merk The Little Green Bag. Met zijn afmetingen van 41 cm breed, 10 cm diep en 31 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het kunstleren materiaal geeft de tas een luxe uitstraling, terwijl de goudkleurige hardware een vleugje glamour toevoegt.

Deze tas is speciaal ontworpen om je 15.6 inch laptop veilig en stijlvol te vervoeren. Het laptopvak zorgt ervoor dat je laptop goed beschermd is tegen stoten en krassen. Daarnaast biedt de tas verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd opbergen.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of in je hand houdt, met deze schoudertas is het allemaal mogelijk. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl het volume van 12 liter voldoende ruimte biedt voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met zijn zwarte kleur en stijlvolle design is de Laptop Bag Talia 15.6 Inch de perfecte aanvulling op elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met deze tas maak je zeker een fashion statement. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze trendy schoudertas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies