The Little Green Bag

Bag Ocean 15.6 inch Tobacco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 41 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Tobacco
Merk product code 201118
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

De Bag Ocean 15.6 inch is een schoudertas van het merk The Little Green Bag. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een stoere en trendy uitstraling. Met zijn afmetingen van 32 cm breed, 11 cm diep en 41 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De tas is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor een duurzame en kwalitatieve afwerking. De goudkleurige hardware geeft de tas een luxe uitstraling. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je jouw laptop veilig en gemakkelijk kunt meenemen.

De Bag Ocean 15.6 inch heeft verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, twee binnenvakken met ritssluiting en drie open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor extra draagcomfort en maakt het mogelijk om de tas op verschillende manieren te dragen.

De tas sluit met een handige ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je spullen. Met een volume van 14 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials, of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat. De Bag Ocean 15.6 inch in de kleur Tobacco is een must-have accessoire voor elke fashion-forward dame.

Ontdek nu de Bag Ocean 15.6 inch en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse outfit. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies