Samsonite

Network 4 Bailhandle 15.6 Inch Space Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30.5 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Space Blue
Merk product code 142307
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Network
Type sluiting Ritssluiting

De Network 4 Bailhandle 15.6 Inch is een stijlvolle schoudertas van het merk Samsonite. Met zijn afmetingen van 42.5 cm breed, 11 cm diep en 30.5 cm hoog, is deze tas perfect geschikt voor volwassenen. Het laptopvak biedt ruimte aan een 15.6 inch laptop, waardoor je altijd je belangrijkste apparaat bij de hand hebt.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze tas zowel praktisch als trendy. De kleur van de tas is Space Blue, wat een moderne uitstraling geeft. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het buitenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

De Network 4 Bailhandle 15.6 Inch behoort tot de Network serie van Samsonite. Met zijn merkproductcode 142307 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, deze schoudertas is de ideale metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies