Plevier

Flint 15.6 Inch Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 10.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Plevier
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 351
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken, 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12.5 l

De Flint 15.6 Inch is een stijlvolle schoudertas van het merk Plevier. Met zijn afmetingen van 41 cm breed, 10.5 cm diep en 29 cm hoog, is deze tas perfect geschikt voor volwassenen. Het laptopvak biedt ruimte aan een 15.6 inch laptop, waardoor je altijd je belangrijkste apparaat bij de hand hebt.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit. De kleur van het merk, Cognac, voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort.

De Flint 15.6 Inch biedt voldoende opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden. Met 2 buitenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken en 2 binnenvakken met ritssluiting, kun je gemakkelijk georganiseerd blijven. Of je nu onderweg bent naar je werk, een vergadering of een dagje uit, deze tas biedt voldoende ruimte voor al je spullen.

Met een volume van 12.5 liter is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentiële items mee te nemen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl je er toch gemakkelijk toegang toe hebt.

De Flint 15.6 Inch is de perfecte metgezel voor de moderne, modebewuste volwassene. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit, zal deze tas zeker indruk maken waar je ook naartoe gaat.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies