Mister Miara

Laptopbag Delphine 13 inch Olive Night

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 34 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Mister Miara
Merk kleurnaam Olive Night
Merk product code B016
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Laptopbag Delphine 13 inch van Mister Miara de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 40 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 34 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, waardoor je je laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

De Laptopbag Delphine 13 inch is gemaakt van vegan kunstleer, wat niet alleen een duurzame keuze is, maar ook een luxe uitstraling geeft. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt deze tas verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, twee binnenvakken met ritssluiting en vier open binnenvakken.

Met een volume van 13 liter heb je voldoende ruimte voor al je essentials, of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat. De Laptopbag Delphine 13 inch in de kleur Olive Night is een absolute must-have voor elke fashion-forward vrouw.

Ontdek nu de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Laptopbag Delphine 13 inch van Mister Miara. Bestel vandaag nog en geniet van een tas die jouw outfit compleet maakt en al je spullen georganiseerd houdt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies