Kipling

Superworker S Basic Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Merk product code KPKI613496V1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met overslag en magneetsluiting, 5 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Superworker
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

De Superworker S Basic is een schoudertas van het merk Kipling. Met zijn afmetingen van 38 cm breed, 13 cm diep en 25 cm hoog, is deze tas perfect geschikt voor volwassenen. Het materiaal van de tas is gemaakt van polyester en heeft een mooie blauwe kleur genaamd Blue Bleu 2.

De Superworker S Basic heeft een laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop. Daarnaast biedt deze tas verschillende opbergmogelijkheden, waaronder 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met overslag en magneetsluiting, en 5 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

De schouderband van de tas is verstelbaar, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. De Superworker S Basic maakt deel uit van de Superworker serie en heeft een handige ritssluiting als sluiting. Met een volume van 13 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met de Superworker S Basic schoudertas van Kipling ben je niet alleen stijlvol, maar ook praktisch onderweg. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon je spullen georganiseerd wilt houden, deze tas is de perfecte metgezel. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van de Superworker S Basic!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies