Kipling

Miho M Basic Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29.5 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Merk product code KPKI685496V1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Miho
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 14 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Miho M Basic van Kipling precies wat je nodig hebt. Deze schoudertas behoort tot de categorie "Schoudertassen" en is ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 40 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 29.5 cm biedt de Miho M Basic voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Deze schoudertas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur.

De Miho M Basic uit de populaire serie van Kipling is voorzien van een handige magneetsluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast biedt de tas verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken.

Met een volume van 14 liter biedt deze schoudertas voldoende ruimte voor al je essentials, of je nu onderweg bent naar je werk, school of een dagje uit. De trendy blauwe kleur, genaamd "Blue Bleu 2", geeft de tas een modieuze uitstraling die perfect past bij elke outfit.

Wil je stijlvol en georganiseerd blijven? Kies dan voor de Miho M Basic schoudertas van Kipling. Bestel nu en geniet van het gemak en de kwaliteit die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies