Hismanners

Safron 15.6 Inch Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Hismanners
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code B047
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 3 binnenvakken met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Stijl Professioneel
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8 l

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor heren? Dan is de Safron 15.6 Inch van Hismanners precies wat je nodig hebt. Met zijn professionele uitstraling en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor elke moderne man.

De Safron 15.6 Inch heeft een ruim hoofdvak met een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je jouw waardevolle apparatuur veilig en beschermd kunt meenemen.

Deze schoudertas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 30 cm hoog en 7 cm diep biedt de tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Naast het ruime hoofdvak heeft de Safron 15.6 Inch ook nog eens 2 buitenvakken met ritssluiting, 3 binnenvakken met ritssluiting en 4 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen en heb je altijd alles binnen handbereik.

Met zijn inhoud van 8 liter is deze tas compact genoeg om comfortabel mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Of je nu naar je werk gaat, een zakelijke afspraak hebt of gewoon een dagje de stad in gaat, de Safron 15.6 Inch is de perfecte metgezel.

Met zijn merknaam "Hismanners" en kleurnaam "Cognac" straalt deze tas klasse en stijl uit. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn en de tas gemakkelijk te openen en te sluiten is.

Wacht niet langer en voeg de Safron 15.6 Inch toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies