Eastpak

Delegate + 17 Inch Black Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38.5 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30.5 cm
Laptop vak 17 inch
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black Denim
Merk product code EK00026E
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Delegate + 17 Inch van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Delegate + 17 Inch heeft een breedte van 38.5 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 30.5 cm. Met zijn ruime formaat biedt deze tas voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 17 inch, waardoor je jouw laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

Deze schoudertas is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De Black Denim kleur van het merk Eastpak geeft de tas een stoere en trendy look. Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte.

De Delegate + 17 Inch biedt verschillende opbergopties, waaronder een open binnenvak en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je jouw spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft tijdens je dagelijkse avonturen.

Met een volume van 15 liter is deze schoudertas ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is. Het biedt voldoende ruimte voor al je essentiële items, zonder dat de tas te zwaar of onhandig wordt.

Kortom, de Delegate + 17 Inch is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een praktische en trendy schoudertas. Met zijn ruime formaat, duurzame materiaal en handige opbergopties, zal deze tas zeker aan al je verwachtingen voldoen. Bestel nu en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies