Eastpak

Delegate + 17 Inch Sunday Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38.5 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30.5 cm
Laptop vak 17 inch
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Sunday Grey
Merk product code EK00026E
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Delegate + 17 Inch van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Delegate + 17 Inch heeft een afmeting van 38.5 cm breed, 13 cm diep en 30.5 cm hoog. Met een laptop vak dat geschikt is voor een 17 inch laptop, kun je jouw waardevolle elektronica veilig en gemakkelijk meenemen. Het materiaal van deze tas is gemaakt van duurzaam nylon, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

De Delegate + 17 Inch is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt deze tas verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

Met een volume van 15 liter biedt de Delegate + 17 Inch voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, deze tas is de ideale metgezel. De kleur van deze tas is Sunday Grey, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met de Delegate + 17 Inch schoudertas van Eastpak combineer je functionaliteit en stijl op een perfecte manier. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze geweldige tas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies