DSTRCT

Bravo 15.6 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Black
Merk product code 076120
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor volwassenen? Dan is de Bravo 15.6 Inch van DSTRCT de ideale keuze voor jou. Met een breedte van 38 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15.6 inch, zodat je je laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

De Bravo 15.6 Inch is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de tas niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort.

Deze schoudertas biedt verschillende opbergopties om je georganiseerd te houden. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je gemakkelijk al je spullen opbergen en snel terugvinden wanneer je ze nodig hebt.

Met de ritssluiting kun je de tas veilig afsluiten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je spullen eruit vallen. De Bravo 15.6 Inch in de kleur Black is niet alleen praktisch, maar ook een modieuze accessoire die je outfit compleet maakt. Met de productcode 076120 weet je zeker dat je een authentiek DSTRCT-product in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Bravo 15.6 Inch schoudertas toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies