DSTRCT

Alfa 15.6 Inch Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 076020
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en functionele schoudertas? Dan is de Alfa 15.6 Inch van DSTRCT precies wat je nodig hebt. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy tas.

De Alfa 15.6 Inch heeft een breedte van 38 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 30 cm. Met zijn ruime afmetingen biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15.6 inch, zodat je je laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

Deze schoudertas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. De bruine kleur van het merk geeft de tas een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en gemakkelijk toegankelijk zijn.

De Alfa 15.6 Inch biedt ook handige opbergopties. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 2 buitenvakken met ritssluiting kun je al je essentials georganiseerd houden en snel bij de hand hebben.

Met de Alfa 15.6 Inch schoudertas van DSTRCT ben je klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en mode!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies