Delsey

Esplanade 1C Businessbag Deep Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 35.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Deep Black
Merk product code 00394216250
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Esplanade
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5.5 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Esplanade 1C Businessbag van Delsey precies wat je nodig hebt. Met zijn strakke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel voor hun dagelijkse avonturen.

De Esplanade 1C Businessbag heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 35.5 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentiële spullen. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 13.3 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen zonder je zorgen te maken over beschadigingen.

Deze tas is gemaakt van duurzaam polyester en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het buitenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

De Esplanade 1C Businessbag is onderdeel van de Esplanade serie van Delsey en heeft een tijdloos ontwerp dat perfect past bij elke outfit. De kleur hardware is zwart en de merk kleurnaam is Deep Black, wat een vleugje elegantie toevoegt aan deze praktische tas.

Met een volume van 5.5 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat. Waar wacht je nog op? Bestel nu de Esplanade 1C Businessbag en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies