Cowboysbag

Laptopbag Melbost Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 14 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 3190
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

De Laptopbag Melbost is een stoere schoudertas van het merk Cowboysbag. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afmeting van 29 cm breed, 14 cm diep en 40 cm hoog. Het laptopvak is geschikt voor een 14 inch laptop en biedt optimale bescherming. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer in de kleur cognac, met zilverkleurige hardware voor een stijlvolle uitstraling.

De Laptopbag Melbost biedt niet alleen voldoende ruimte voor je laptop, maar heeft ook handige opbergopties. Met 2 buitenvakken met ritssluiting kun je gemakkelijk je essentials opbergen en snel bij de hand hebben. Daarnaast is de schouderband verstelbaar en afneembaar, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen.

Met een volume van 16 liter is deze tas ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg bent, de Laptopbag Melbost is de ideale metgezel. De stoere stijl en ritssluiting maken deze tas niet alleen praktisch, maar ook trendy.

Met de Laptopbag Melbost van Cowboysbag ben je altijd stijlvol onderweg. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze prachtige schoudertas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies