Cowboysbag

Laptopbag Burrawang Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 16 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 3217
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

De Laptopbag Burrawang is een stijlvolle schoudertas voor dames. Met een breedte van 42 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 16 inch laptop en het materiaal is gemaakt van hoogwaardig leer.

De Laptopbag Burrawang van het merk Cowboysbag heeft een prachtige cognac kleur en zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De tas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting, een buitenvak met ritssluiting en drie open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd houden. De Laptopbag Burrawang heeft een volume van 11 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met de Laptopbag Burrawang van Cowboysbag combineer je stijl en functionaliteit. Deze tas is een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies