Cowboysbag

Laptopbag Barvas Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3188
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

De Laptopbag Barvas is een stoere schoudertas van het merk Cowboysbag. Deze tas is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle manier om hun laptop mee te nemen. Met een breedte van 34 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 45 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor een 15.6 inch laptop. Het materiaal van de tas is leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling.

De Laptopbag Barvas in de kleur Black heeft zilverkleurige hardware, wat een mooi contrast creëert. De tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je de tas draagt. Daarnaast heeft de tas verschillende opberg opties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open buitenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met een volume van 15 liter biedt de Laptopbag Barvas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon een dagje op pad bent, deze tas is de ideale metgezel. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de tas kunnen vallen.

Met de Laptopbag Barvas van Cowboysbag combineer je functionaliteit met stijl. Deze stoere schoudertas is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een praktische en trendy manier om hun laptop te vervoeren. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze geweldige tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies