Cowboysbag

Laptop Bag Marbury 15.6 Inch Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 3301
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische laptop tas? Dan is de Laptop Bag Marbury 15.6 Inch van Cowboysbag perfect voor jou! Deze schoudertas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een tijdloos design. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Laptop Bag Marbury 15.6 Inch is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne touch. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je jouw laptop veilig kunt vervoeren.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste lengte. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de Laptop Bag Marbury 15.6 Inch verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en vier open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Laptop Bag Marbury 15.6 Inch is van het bekende merk Cowboysbag en heeft de kleurnaam "Cognac". De productcode van deze tas is 3301. Met deze trendy en functionele laptop tas ben je altijd klaar om stijlvol op pad te gaan!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies