Cowboysbag

Laptop Bag Laide 15.6 inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 29 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3131
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8 l

Op zoek naar een stoere en praktische laptop tas? Dan is de Laptop Bag Laide 15.6 inch van Cowboysbag perfect voor jou! Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 41 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Laptop Bag Laide is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een stijlvolle zwarte kleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. De zilverkleurige hardware geeft de tas een extra touch of elegance. Met een laptop vak van 15.6 inch kun je veilig je laptop meenemen, terwijl je andere spullen georganiseerd blijven dankzij de opberg opties. Deze tas heeft namelijk 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken.

De Laptop Bag Laide is niet alleen praktisch, maar ook comfortabel in gebruik. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Met een volume van 8 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met de Laptop Bag Laide 15.6 inch van Cowboysbag ben je altijd stijlvol onderweg. Bestel deze stoere laptop tas vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies