Cowboysbag

Laptop Bag Cardow 15.6 inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 29 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3125
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 9 l

De Laptop Bag Cardow 15.6 inch is een stoere schoudertas van Cowboysbag, perfect voor heren die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle tas. Gemaakt van hoogwaardig leer, heeft deze tas een afmeting van 41 cm breed, 8 cm diep en 29 cm hoog.

Met een zilverkleurige hardware en een zwarte kleurnaam, straalt deze tas een tijdloze elegantie uit. Het laptopvak is speciaal ontworpen om een 15.6 inch laptop veilig op te bergen. Daarnaast biedt de tas voldoende opbergmogelijkheden met 1 binnenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, zodat je de tas gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeur. Met een inhoud van 9 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met een ritssluiting als type sluiting, is deze tas niet alleen praktisch maar ook veilig. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit of een weekendje weg, de Laptop Bag Cardow 15.6 inch is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies