Cowboysbag

Laptop Bag Buckley 13 inch Amber

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Amber
Merk product code 3293
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

De Laptop Bag Buckley 13 inch is een stijlvolle schoudertas van Cowboysbag, perfect voor dames die op zoek zijn naar een praktische en trendy tas. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 37 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 13 inch, zodat je je laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

Deze laptop tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. De kleur van de tas is Amber, zoals aangegeven door het merk Cowboysbag. Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen.

Naast het laptopvak heeft deze tas ook een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit of een weekendje weg, de Laptop Bag Buckley 13 inch is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies