Cowboysbag

Laptop Bag Buckley 13 inch Croco Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Croco Black
Merk product code 3293
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Laptop Bag Buckley 13 inch van Cowboysbag perfect voor jou! Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Laptop Bag Buckley 13 inch heeft een afmeting van 32 cm breed, 10 cm diep en 37 cm hoog. Hierdoor biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het zilverkleurige hardware detail geeft de tas een moderne uitstraling.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, is het laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe en duurzame uitstraling.

De Laptop Bag Buckley 13 inch is van het merk Cowboysbag, bekend om hun kwalitatieve en trendy producten. De kleur van deze tas is Croco Black, wat zorgt voor een stoere en tijdloze look. De productcode van deze tas is 3293.

Naast het laptopvak biedt deze tas ook andere handige opbergmogelijkheden. Zo heeft de tas een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen. De tas sluit gemakkelijk met een ritssluiting.

Met de Laptop Bag Buckley 13 inch van Cowboysbag heb je een trendy en functionele schoudertas in handen. Bestel deze tas vandaag nog en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies