BURKELY

Icon Ivy Shopper 13.3 Inch Caramel Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Caramel Cognac
Merk product code 1000177.29
Opberg opties 3 open binnenvakken
Serie Icon Ivy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15.9 l

De Icon Ivy Shopper 13.3 Inch is een stijlvolle schoudertas voor dames van het merk Burkely. Gemaakt van hoogwaardig leer in de kleur Caramel Cognac, straalt deze tas luxe en klasse uit. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 37 cm biedt deze shopper voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Met een laptop vak dat geschikt is voor een 13.3 inch laptop, kun je je elektronische apparaten veilig en gemakkelijk meenemen. De tas heeft ook 3 open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden.

De Icon Ivy Shopper 13.3 Inch maakt deel uit van de Icon Ivy serie van Burkely. Met een ritssluiting is je inhoud altijd veilig en beschermd. Met een volume van 15.9 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of het nu voor werk, school of vrije tijd is.

Met de Icon Ivy Shopper 13.3 Inch ben je niet alleen praktisch, maar ook modieus. Deze tas is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog jouw eigen Icon Ivy Shopper 13.3 Inch en maak een statement met je fashion sense!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies