BURKELY

Burkely Vintage Taylor Worker 15.6 Inch zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam zwart
Merk product code 9007979.22
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Fundamentals
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12.8 l

Op zoek naar een stoere schoudertas die perfect is voor volwassenen? Dan is de Burkely Vintage Taylor Worker 15.6 Inch echt iets voor jou! Met een breedte van 40 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het klassieke zwarte leer, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Deze tas uit de Fundamentals serie van Burkely is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Het laptop vak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen. Daarnaast heeft de tas verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je spullen georganiseerd opbergen.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of in je hand, het kan allemaal. Met een volume van 12.8 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat het te zwaar wordt.

Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen. De Burkely Vintage Taylor Worker 15.6 Inch is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel deze stoere schoudertas vandaag nog en maak een statement met je fashion look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies