BURKELY

Burkely Vintage Max Big Worker 17.3 Inch cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 33 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 17.3 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam cognac
Merk product code 9007339.22
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Fundamentals
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13.1 l

Op zoek naar een stoere schoudertas die perfect is voor volwassenen? Dan is de Burkely Vintage Max Big Worker 17.3 Inch echt iets voor jou! Met een breedte van 44 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 33 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Het zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het cognackleurige leer, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Deze tas uit de Fundamentals serie van Burkely is niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 17.3 inch, waardoor je jouw laptop veilig kunt meenemen. Daarnaast heeft de tas verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je spullen georganiseerd opbergen.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of als handtas gebruikt, het is allemaal mogelijk. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de tas kunnen vallen.

Met een volume van 13.1 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat, de Burkely Vintage Max Big Worker 17.3 Inch is de ideale metgezel. Bestel hem nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze prachtige schoudertas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies