BURKELY

Burkely Vintage Doris Laptopbag 15.6 Inch Dark Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 35 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Dark Brown
Merk product code 9007000.22
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Fundamentals
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10.9 l

Op zoek naar een stoere en stijlvolle laptop tas? Dan is de Burkely Vintage Doris Laptopbag 15.6 Inch echt iets voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 39 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 35 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Burkely Vintage Doris Laptopbag is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige donkerbruine kleur, wat perfect past bij de stoere stijl van deze tas. De zilverkleurige hardware geeft een extra vleugje elegantie aan het geheel.

De tas is voorzien van een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15.6 inch. Zo kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat. Daarnaast biedt de tas verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je spullen georganiseerd opbergen.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon onderweg bent, deze tas is de perfecte metgezel.

De Burkely Vintage Doris Laptopbag behoort tot de Fundamentals serie van het merk Burkely. Met een volume van 10.9 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat het te zwaar of onhandig wordt.

Met een ritssluiting als type sluiting kun je er zeker van zijn dat al je spullen veilig zijn opgeborgen. Of je nu op zoek bent naar een tas voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, deze Burkely Vintage Doris Laptopbag is een absolute must-have voor elke fashion-forward vrouw!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies