BURKELY

Burkely Antique Avery Workbag 15.6 Inch Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code 8005218.56
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16.8 l

Op zoek naar een stoere en stijlvolle schoudertas? Dan is de Burkely Antique Avery Workbag 15.6 Inch perfect voor jou! Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 15 cm diep en 28 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het zilverkleurige hardware detail geeft de tas een moderne uitstraling.

Deze tas is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een apart vak voor een 15.6 inch laptop. Gemaakt van hoogwaardig leer en met het merklogo van Burkely, straalt deze tas kwaliteit en stijl uit. De bruine kleur geeft de tas een tijdloze en klassieke look.

Met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak, kun je al je spullen georganiseerd houden. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor extra comfort en gemak tijdens het dragen.

De Burkely Antique Avery Workbag 15.6 Inch behoort tot de schoudertassen categorie en maakt deel uit van de Antique Avery serie. Met een ritssluiting als type sluiting en een volume van 16.8 liter, is deze tas niet alleen praktisch maar ook trendy.

Wacht niet langer en voeg deze geweldige Burkely tas toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies