BURKELY

Burkely Antique Avery Laptopbag 13.3 Inch cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam cognac
Merk product code 8007981.56
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6.4 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele laptoptas? Dan is de Burkely Antique Avery Laptopbag 13.3 Inch echt iets voor jou! Deze laptoptas behoort tot de categorie Schoudertassen en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stoere uitstraling.

De Burkely Antique Avery Laptopbag is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige cognac kleur. De zilverkleurige hardware geeft de tas een extra luxe uitstraling. Met een breedte van 38 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Wat deze laptoptas echt onderscheidt, is het speciale laptopvak. Met een formaat van 13.3 inch is dit vak perfect geschikt voor het veilig opbergen van je laptop. Daarnaast biedt de tas ook nog eens verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

De Burkely Antique Avery Laptopbag is niet alleen praktisch, maar ook comfortabel in gebruik. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas kunt dragen op de manier die voor jou het meest comfortabel is.

Deze laptoptas maakt deel uit van de Antique Avery serie van het merk Burkely. Met zijn stoere stijl en ritssluiting is deze tas de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion. Met een volume van 6.4 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Kortom, de Burkely Antique Avery Laptopbag 13.3 Inch is de ideale laptoptas voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische tas. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met je fashion sense!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies