BURKELY

Antique Avery Handbag M 14 inch Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 14 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 8007001.56
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 9.1 l

De Antique Avery Handtas M 14 inch is een stoere schoudertas van het merk Burkely. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afmeting van 36 cm breed, 9 cm diep en 28 cm hoog. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Met een laptop vak van 14 inch biedt deze tas voldoende ruimte om je laptop veilig mee te nemen. Daarnaast heeft de tas verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen.

De schouderband van de Antique Avery Handtas M 14 inch is verstelbaar, zodat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. De tas behoort tot de Antique Avery serie en heeft een ritssluiting als type sluiting. Met een volume van 9.1 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met zijn zwarte kleur en stoere stijl is de Antique Avery Handtas M 14 inch een echte eyecatcher. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte aanvulling op je outfit. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige handtas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies