Berba

Barbarossa Business Bag 17 Inch Coffee

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31.5 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 43 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 17 inch
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Coffee
Merk product code 826-170
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Barbarossa
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 18 l

De Barbarossa Business Bag 17 Inch is een stoere schoudertas van het merk Berba. Deze tas is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle tas voor zakelijk gebruik. Gemaakt van hoogwaardig leer, heeft deze tas een robuuste uitstraling die perfect past bij een professionele look.

Met een breedte van 31.5 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 17 inch, waardoor je jouw waardevolle elektronica veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de tas verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en vier open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De zilverkleurige hardware geeft deze tas een moderne uitstraling en past perfect bij de stoere stijl. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet per ongeluk uit de tas vallen.

Met een volume van 18 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar kantoor gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon onderweg bent. De Barbarossa Business Bag 17 Inch is de perfecte metgezel voor de moderne professional die stijl en functionaliteit waardeert.

Voeg een vleugje stoerheid toe aan je zakelijke look met de Barbarossa Business Bag 17 Inch. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van deze geweldige tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies