American Tourister

At Work Laptop Bag 15.6 Inch Black/Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41.5 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Black/Orange
Merk product code 88532
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie At work
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

De At Work Laptop Bag 15.6 Inch is de perfecte schoudertas voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele tas voor hun werk. Met een breedte van 41.5 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 32 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15.6 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

Deze tas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het zwarte hardware en de merk kleurnaam Black/Orange geven de tas een moderne en trendy uitstraling. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met 15 liter volume biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Daarnaast heeft de tas ook handige opbergopties, zoals een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

De At Work Laptop Bag 15.6 Inch behoort tot de At work serie van het merk American Tourister. Met de merk product code 88532 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Of je nu naar kantoor gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon onderweg bent, deze tas is de ideale metgezel voor elke werkgerelateerde situatie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies