VAUDE

Rotuma 90 Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Marine
Merk product code 14247
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Rotuma
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 90 l

De Rotuma 90 is een ruime reiskoffer van het merk Vaude. Met een volume van 90 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. De koffer heeft een zachte buitenkant van polyester en een sterke polyamide voering aan de binnenkant. Het formaat van de koffer is 68-76 cm, wat ideaal is voor volwassenen. De afmetingen van de koffer zijn 40 cm breed, 32 cm diep en 75 cm hoog.

De Rotuma 90 heeft een stijlvolle marine kleur en is voorzien van zwarte hardware. Het merk Vaude staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en dat is zeker terug te zien in deze koffer. Met het TSA cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele diefstal.

Deze koffer heeft verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en overzichtelijk inpakken. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de Rotuma 90 is de ideale reisgenoot.

Met zijn moderne design en praktische eigenschappen is de Rotuma 90 een must-have voor elke reiziger. Of je nu veel bagage hebt of gewoon wat extra ruimte nodig hebt, deze koffer biedt alles wat je nodig hebt. Bestel nu en ga stijlvol en georganiseerd op reis met de Rotuma 90!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies