VAUDE

Rotuma 65 Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 61 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Marine
Merk product code 14246
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Rotuma
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

De Rotuma 65 is een stijlvolle reiskoffer van het merk Vaude. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 61 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Met een volume van 65 liter is er genoeg plek voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

Deze zachte koffer is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De binnenkant is gevoerd met polyamide, waardoor je spullen goed beschermd zijn tijdens het reizen. De ritssluiting en het TSA cijferslot zorgen voor extra veiligheid en gemak.

De Rotuma 65 is ontworpen voor volwassenen en heeft een stoere marine kleur. De zwarte hardware geeft de koffer een moderne uitstraling. Met opbergopties zoals een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, kun je je spullen georganiseerd houden tijdens je reis.

Deze koffer behoort tot de Reiskoffers categorie en is onderdeel van de Rotuma serie. Met de hoogwaardige kwaliteit en het trendy design is de Rotuma 65 de perfecte keuze voor elke reiziger die op zoek is naar een praktische en stijlvolle koffer.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies