Samsonite

Stackd Spinner 75/28 Forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Polycarbonaat
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Forest
Merk product code 134640
Serie Stackd
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 96 l

De Stackd Spinner 75/28 is een stoere en praktische reiskoffer van het merk Samsonite. Met een breedte van 50 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 75 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op reis gaan. Gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, is deze koffer niet alleen sterk en stevig, maar ook lichtgewicht.

De Stackd Spinner 75/28 behoort tot de Reiskoffers categorie en maakt deel uit van de Stackd serie. Met een volume van 96 liter kun je al je spullen gemakkelijk meenemen, zonder je zorgen te maken over ruimtegebrek. De koffer is voorzien van een handige ritssluiting en een TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis.

Deze Stackd Spinner 75/28 heeft een unieke kleur genaamd "Forest" en de productcode is 134640. Met zijn harde buitenkant biedt deze koffer optimale bescherming voor je waardevolle spullen. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer is de perfecte metgezel voor elke reis.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies