Samsonite

Stackd Spinner 75/28 Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Polycarbonaat
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Rose
Merk product code 134640
Serie Stackd
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 96 l

De Stackd Spinner 75/28 is een trendy reiskoffer voor dames. Met een breedte van 50 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 75 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage kan variëren tussen 68 en 76 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je spullen. De koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare bescherming van je bagage.

De Stackd Spinner 75/28 behoort tot de Stackd serie van het merk Samsonite. Het merk kleurnaam van deze koffer is Rose, wat zorgt voor een stijlvolle en vrouwelijke uitstraling. Met de merk product code 134640 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Deze hardcase koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Met een volume van 96 liter is er genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

Met de Stackd Spinner 75/28 reiskoffer van Samsonite ben je klaar voor je volgende avontuur. Stijlvol, praktisch en van hoge kwaliteit - deze koffer heeft het allemaal. Bestel nu en ga met een gerust hart op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies