Samsonite

Stackd Spinner 68/25 Forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 68 cm
Materiaal Polycarbonaat
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Forest
Merk product code 134639
Serie Stackd
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 71 l

Ben je op zoek naar een stevige en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Stackd Spinner 68/25 van Samsonite precies wat je nodig hebt. Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen.

Met een breedte van 46 cm en een diepte van 28 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. De hoogte van 68 cm zorgt ervoor dat je genoeg bagage kunt meenemen, met een formaat van 68-76 cm. De koffer heeft een volume van 71 liter, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets belangrijks moet achterlaten.

De Stackd Spinner 68/25 is gemaakt van duurzaam polycarbonaat, wat ervoor zorgt dat je bagage goed beschermd is tijdens het reizen. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze koffer is daar geen uitzondering op. De kleur Forest geeft de koffer een moderne en trendy uitstraling.

Deze koffer uit de Stackd serie heeft een hard exterieur en is voorzien van een handig TSA cijferslot. Hiermee kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste indringers. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Of je nu een volwassene bent die op zakenreis gaat of een avontuurlijke reiziger die de wereld wil verkennen, de Stackd Spinner 68/25 is de perfecte reisgenoot. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid, zal deze koffer je niet teleurstellen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies