Samsonite

S Cure Spinner 81/30 Crimson Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 55 cm
Diepte 35 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 81 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Crimson Red
Merk product code 59244
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie S Cure
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 138 l

De S Cure Spinner 81/30 is een stijlvolle reiskoffer van het merk Samsonite. Met een breedte van 55 cm, een diepte van 35 cm en een hoogte van 81 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer van 77-85 cm. Gemaakt van duurzaam polypropyleen, is deze koffer niet alleen stevig, maar ook lichtgewicht.

De S Cure Spinner 81/30 uit de S Cure serie is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen goed beschermd zijn tijdens het reizen. Met opberg opties zoals een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak, kun je je bagage georganiseerd houden.

Deze koffer is uitgevoerd in de kleur Crimson Red, wat een opvallende en trendy keuze is. Met de merk product code 59244 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de S Cure Spinner 81/30 is de perfecte metgezel voor elke reis.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies