Samsonite

S Cure Spinner 75/28 Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code 49308
Serie S Cure
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Driepuntsluiting
Volume 102 l

De S Cure Spinner 75/28 is een stijlvolle reiskoffer van het bekende merk Samsonite. Met een breedte van 52 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 75 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer van 68-76 cm. Gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, is deze koffer niet alleen stevig, maar ook lichtgewicht.

De S Cure Spinner 75/28 behoort tot de populaire S Cure serie van Samsonite. Met een volume van 102 liter, kun je al je essentials gemakkelijk meenemen tijdens je reizen. De koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is. De driepuntsluiting zorgt ervoor dat de koffer stevig gesloten blijft tijdens het reizen.

Deze koffer is uitgevoerd in een stijlvolle donkerblauwe kleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Met de merkproductcode 49308 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de S Cure Spinner 75/28 is de perfecte metgezel voor elke reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies