Samsonite

S Cure Spinner 75/28 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black
Merk product code 49308
Serie S Cure
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Driepuntsluiting
Volume 102 l

De S Cure Spinner 75/28 is een stijlvolle reiskoffer van het merk Samsonite. Met een breedte van 52 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 75 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer van 68-76 cm.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage tijdens het reizen. Het zwarte design geeft een moderne en professionele uitstraling, perfect voor zowel zakelijke als persoonlijke reizen.

Met een volume van 102 liter biedt de S Cure Spinner voldoende ruimte om al je benodigdheden mee te nemen. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer zal aan al je behoeften voldoen.

De S Cure Spinner 75/28 is uitgerust met een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt openen voor inspectie door de douane. De driepuntsluiting zorgt ervoor dat je spullen goed beschermd zijn tijdens het reizen.

Deze koffer behoort tot de S Cure serie van Samsonite, bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen, is deze koffer ontworpen om lang mee te gaan en je bagage veilig te houden.

Als je op zoek bent naar een duurzame en ruime koffer met een professionele uitstraling, dan is de S Cure Spinner 75/28 de perfecte keuze voor jou. Bestel nu en ga met vertrouwen op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies