Samsonite

Respark Spinner 79 Expandable Ozone Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 79 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Ozone Black
Merk product code 143331
Serie Respark
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 140 l

De Respark Spinner 79 Expandable is een fantastische toevoeging aan onze collectie reiskoffers. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 79 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. Het formaat van de bagage varieert tussen de 77 en 85 cm, waardoor het perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer.

Deze koffer is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het zwarte hardware en de merk kleurnaam "Ozone Black" geven deze koffer een stijlvolle uitstraling. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Respark Spinner 79 Expandable is daar geen uitzondering op. Met de merk product code "143331" en de serie "Respark" ben je verzekerd van een hoogwaardig product.

Deze zachte koffer is voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen tijdens je reis. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Met een volume van 140 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

De Respark Spinner 79 Expandable is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een ruime, duurzame en stijlvolle koffer. Met zijn indrukwekkende afmetingen en hoogwaardige materialen, zal deze koffer zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies