Samsonite

Proxis Spinner 55/20 Exp Length 35 Honey Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Honey Gold
Merk product code 140087
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Proxis
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 44 l

De Proxis Spinner 55/20 Exp Lengte 35 is een trendy en praktische trolley die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze handbagage aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Deze trolley is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen stoten en krassen. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze trolley is geen uitzondering. De Honey Gold kleur geeft een stijlvolle en luxe uitstraling.

Met een volume van 44 liter biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het heeft ook handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting om je spullen georganiseerd te houden tijdens het reizen.

De Proxis Spinner 55/20 Exp Lengte 35 heeft een hard kofferontwerp, wat zorgt voor extra bescherming van je bagage. Het is uitgerust met een TSA-cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt vergrendelen en de douane gemakkelijk toegang kan krijgen zonder het slot te beschadigen.

De ritssluiting zorgt voor een soepele en gemakkelijke toegang tot je spullen. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze trolley is de perfecte metgezel voor elke reis.

Met de Proxis Spinner 55/20 Exp Lengte 35 van Samsonite ben je verzekerd van een hoogwaardige en stijlvolle trolley die aan al je reisbehoeften voldoet. Bestel vandaag nog en reis in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies